Bambusgarn

Her finner du garn med bambus i. Bambusfiberen er lett, luftig og gir et mykt og godt garn. Perfekt til sommerlige sokker, myke og lette gensere og jakker.

Bambusgarn
Laster...

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Kjøp bambusgarn online – Mykt garn med bambus | Eddna.se

Her finner du garn med bambus i. Bambusfiberen er lett, luftig og gir et mykt og godt garn. Perfekt til sommerlige sokker, myke og lette gensere og jakker.

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Bambusgarn

Bambus er en hurtigvoksende fiber som har mindre påvirkning på miljøet. Bambus er også naturlig antibakteriell. Bambusfiber blandes ofte med andre fibre, som bomull eller ull, for å gjøre garnet lett å strikke med og godt å bruke.

 

 

Kjøp lett og luftig bambusgarn på nett

Å ha på seg og å bruke plagg laget av bambusgarn er en behagelig opplevelse. Garnet er utrolig lett mot huden og samtidig luftig - en enestående kombinasjon. Garn fra bambus kan brukes til det meste innen hekling og strikking. Materialet er svært slitesterkt og finnes i mange lekre farger. Materialet er lett å arbeide med og passer derfor like godt for nybegynnere som mer erfarne. Slipp kreativiteten løs og lag nye og inspirerende plagg og annet i bambusmateriale!

 

 

Hvilke egenskaper har bambusgarn?

Først og fremst er bambusgarn et miljøvennlig alternativ da det er laget av bambus og helt vegetabilsk. Bambusgarn er derfor et godt alternativ selv for mange allergikere. En annen utmerket egenskap er hvor skånsomt materialet er mot huden. Det er antibakterielt og lar huden puste godt. Fordelene er mange ved å prøve et garn som kommer utelukkende fra naturen. Prøv det til et par sokker og opplev forskjellen med et virkelig godt materiale.

 

 

Oppskrift til oppvaskklut av bambusgarn

Bambusgarn er et utmerket valg til heklede oppvaskkluter. Økologisk bambusgarn har en imponerende sugeevne og kan brukes over lengre tid. Prøv en av de gratis oppskriftene på bærekraftige oppvaskkluter fra Eddna, eller finn oppskrifter på helt andre ting. Strikkeoppskrift til plagg til barn og voksne, eller et mykt pledd til å skjemme bort gjestene med. Neste gang benytter du sjansen og utfordrer deg selv med noe nytt og spennende i bambusgarn.

 

Bredt utvalg av Bamboo Raggi-garn fra Järbo

I sortimentet finnes populære garn fra Järbo. Et av produktene er Bamboo Raggi garn, et populært garn som er en blanding av bambus, bomull og polyamid. Kombinasjonen gir et veldig mykt og varmende garn som har lav miljøpåvirkning. Garnet finnes i en rekke ulike farger. Både ensfarget og flerfarget garn i morsomme farger og nyanser. Kombiner ulike farger eller bare bruk din favoritt!

 

© 2024 - Eddna