Lama og alpakka

Har du lyst på et varmt, luftig og luksuriøst garn? Kjøp lama- og alpakkagarnet online her hos Eddna! Mange strikkere har sikkert oppdaget den nydelige alpakkaullen, men også den mer ukjente kusinen lamaen er velkommen inn i rampelyset.

Lama og alpakka
Laster...

Produkter: 11

per side
Angi stigende retning

Kjøp alpakkagarn & lamagarn – Alpakkaull & lamaull | Eddna.no

Har du lyst på et varmt, luftig og luksuriøst garn? Kjøp lama- og alpakkagarnet online her hos Eddna! Mange strikkere har sikkert oppdaget den nydelige alpakkaullen, men også den mer ukjente kusinen lamaen er velkommen inn i rampelyset.

Produkter: 11

per side
Angi stigende retning

Lama- og alpakkagarn

Med en fiber som er minst like myk og fin som alpakkaull, fortjener den bolivianske lamaen virkelig din oppmerksomhet. Det er ikke for ingenting at det kalles Andesfjellenes kashmir. Alpakkaull gir et helt unikt garn – varmt, mykt og herlig luftig. Et plagg i alpakkaull kjennes ekstra luksuriøst og har et fint fall.

 

Siden lama- og alpakkaull er uten lanolin, passer den dessuten bedre for deg som er allergisk eller er sensitiv for saueull. Kjøp garn i lamaull og alpakkaull hos oss på Eddna!

 

Kjøp lett og luksuriøst alpakkagarn online

Å pakke seg inn i et deilig teppe eller ta på seg et plagg av alpakkagarn gir en spesiell følelse. Som å ta på seg noe luftig og mykt på samme tid. Garn av alpakkaull er sterkt og morsomt å jobbe med til både små og store prosjekter. Brukes til plagg til både barn og voksne, plagg som kan brukes hele året. Glansen i tråden gir en luksuriøs følelse og også et luksuriøst utseende.

 

 

Hva er egenskapene til alpakkagarn?

Alpakka- og lamagarn har temperaturregulerende egenskaper. Plaggene vil derfor oppleves svale på varme dager og ha en varmende effekt når kulden kommer snikende. Lama-garn har også utmerkede egenskaper når det gjelder å transportere fuktighet som for eksempel svette, og du holder deg tørr lenge. Tråden som lages av alpakka blir sterk og holder høy kvalitet. De kommende prosjektene kan derfor brukes i lang tid uten å preges av slitasje.

 

 

Oppskrifter som passer til garn av lama og alpakka

Svensk alpakkagarn kan brukes til mange spennende oppskrifter. Eddna har et bredt utvalg av oppskrifter hvor du alltid kan finne nye og morsomme alternativer. Strikk en varm vest eller en søt barnejakke. Garn som kommer fra lama og alpakka kan brukes til det meste. Et fint garn å jobbe med, som også har en naturlig glans. Strikk noe fint til deg selv eller gi en helt unik gave til noen du er glad i.

 

 

Alpakkagarn og lamagarn i mange ulike farger

Sortimentet inneholder flere typer alpakka- og lamagarn. Blanding med andre materialer som for eksempel akryl eller polyamid skaper unike egenskaper og får frem det beste i hvert garn, så de kan brukes til ulike formål. Garnet finnes i mange ulike farger. Velg selv om du vil strikke et helt ensfarget plagg eller blande flere glade farger. Oppdag gleden ved å bruke alpakkagarn og hvor fint det er å bruke til for eksempel en genser.

 


© 2023 - Eddna