Refleksgarn

Den som kom på ideen om refleksgarnet er jo et geni! Reflekterende garn som gjør at du blir mer synlig i mørket, og samtidig kan kle deg i håndlagde plagg.


Refleksgarn
Laster...

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Kjøp refleksgarn – Reflekterende garn med reflekstråd | Eddna.no

Den som kom på ideen om refleksgarnet er jo et geni! Reflekterende garn som gjør at du blir mer synlig i mørket, og samtidig kan kle deg i håndlagde plagg.


Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Refleksgarn

Våre refleksgarn er av høy kvalitet. Vi har refleksgarn i mange farger. Ikke gå glipp av Ulrika Reflex - vår favorittull fra Svarta Fåret med reflekstråd. Ikke glem at det også er viktig å supplere med ekte, store reflekser om vinteren for maksimal synlighet i trafikken.

 

Kjøp refleksgarn av høy kvalitet online

Strikk med refleksgarn av høy kvalitet. I garnet er det en reflekterende tråd som skal lyse opp i skinnet fra billysene. Veldig smart! Det er et slitesterkt garn som kan brukes til alle typer ytterplagg, og det varmer godt på kalde dager. Refleksgarnet ser ut som alle andre garn i vanlig dagslys, men i mørke, når materialet utsettes for lys fra for eksempel kjøretøy, er de reflekterende egenskapene merkbare, akkurat som med vanlige reflekser. Dette er et populært garn som bidrar til økt trafikksikkerhet i den mørke årstiden – en enkel måte å bli sett bedre utendørs.

 

Refleksgarn til lue, votter og skjerf

Når kulden kommer smygende er lue, vanter og skjerf et must. Reflekterende garn er slitesterkt og mykt å ha på. Strikk et skjerf og gi til en venn, eller lag en lue til barn som er både pen og praktisk. Hos oss kan du velge mellom refleksgarn fra Svarta Fåret og andre velkjente varemerker. Flere farger gjør at det alltid er mulig å lage plagg i favorittfargen. Matchende plagg eller flere sett i ulike farger – her er det bare fantasien som setter grenser.

 

Finn oppskrifter med refleksgarn

Det er nærmest ingen grenser for strikking. Ensfarget refleksgarn til vanter med lang mansjett eller skjerf med fine mønstre er to eksempler. Eddna har samlet opskrifter til både barn, dame og herre. Det er alltid noe nytt og morsomt å prøve seg på innen strikking! Refleksgarn i ull har samme egenskaper som annet garn, det blir bare synlig i mørket. Derfor er det mulig å bruke refleksgarn til alt i mønsterbiblioteket vårt og starte å lage de fineste plagg som blir flittig brukt.

 

 

Bli synlig i mørket med refleksgarn

Det er mange måter å bli synlig i mørket på. En av disse er å bruke yttertøy som automatisk blir reflekterende. Plaggene er diskrete takket være at de i vanlig lys ser ut som et hvilket som helst annet skjerf, slik at andre trafikanter tar hensyn til deg under kveldsturen med hunden. Refleksgarn kan brukes til strikking, hekling og andre typer håndarbeid. La kreativiteten blomstre, og slipp deg løs med et vakkert refleksgarn fra det brede utvalget vårt.


© 2024 - Eddna