Lingarn

Lin er glatt, blank og har egenskaper som gir svært slitesterke plagg. Plagg strikket i lin blir vakrere og enda mykere med tiden og varer i flere generasjoner.

Lingarn
Laster...

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Lingarn - Kjøp lingarn av høy kvalitet fra Eddna.no

Lin er glatt, blank og har egenskaper som gir svært slitesterke plagg. Plagg strikket i lin blir vakrere og enda mykere med tiden og varer i flere generasjoner.

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Lingarn

Hos Eddna finner du tøyet til ditt neste strikke- eller hekleprosjekt. Blandes lin med bomull (som i Colin fra Järbo) får du et perfekt sommerlig og lett garn. Rent lingarn (som Järbo lin) er utrolig vakkert og skinner av linens naturlige glans.

 

Våre lingarn er av høy kvalitet og i vakre fargenyanser for at du skal finne noe som passer for nettopp deg! Et tips til deg som ønsker å strikke i ren lin er å bruke strikkepinner i tre siden det kan være litt glatt å strikke med metallpinner, men det er selvfølgelig en smakssak.

  

Kjøp lingarn til strikking & hekling online

Lingarn er et allsidig materiale som kan brukes til det meste. Lingarn passer både til strikking og hekling! Svensk lingarn med viskose blir svale plagg, og lingarn med bomull får en vakker form. Kjøp lingarn online hos Eddna fra flere forskjellige produsenter av ren lin eller en av linblandingene som har ulike egenskaper. Et bredt sortiment med mange ulike farger og garntyper som er morsomme å bruke til ditt neste prosjekt.

  

Fordeler med lingarn

Svensk lingarn er av høy kvalitet og har mange fordeler. Strikkede plagg i lingarn er slitesterke og varer i flere generasjoner. I begynnelsen kan plagget kjennes litt stivt, men blir med tiden utrolig mykt. Lin er et materiale som er med på å regulere både varme og kulde, noe som gjør at lingarn egner seg godt til klær. Den naturlige glansen i linen får alle plagg til å skinne på en naturlig måte. Garnet kan også brukes til for eksempel duker, nettopp fordi det er så slitesterkt.

 

Lingarn & oppskrift så du kan lage din egen oppvaskklut

Prøv noe nytt og velg mellom spennende opskrifte til neste prosjekt. Bruk lingarn til en oppvaskklut da garnet har absorberende egenskaper og suger til seg vann. Håndspunnet lin passer godt til å lage klær til både barn og voksne, men også duker som kan pynte bordet i mange år fremover. Eddna selger lingarn av høy kvalitet som kan brukes til både små og store prosjekter – det  er alltid noe nytt å prøve med dette fantastiske materialet!

 

Bruk lingarn til veving og brodering

Funn som er gjort, viser at lin har blitt brukt til tekstiler allerede på 1000-tallet før Kristus. At det fortsatt i dag brukes i strikking, veving og broderi viser de fenomenale egenskapene og brede bruksområdene. Lingarn finnes i sin naturlige farge eller andre behagelige kulører. Tråden er svært fin, noe som gjør at lingarn fungerer godt til veving og brodering. Vev vakre linhåndklær og broder med sirlige bokstaver eller fine mønstre. Å kunne arbeide med lin er en kunstform som resulterer i mange vakre ting.

 

 


© 2024 - Eddna