Laster...
Tillbeh_r

Om oss

Velkommen hit! Å handle garn her hos Eddna skal være som å besøke din favorittgarnbutikk. Vi vil at du skal finne favorittgarnet ditt, spennende nyheter og absolutt alt du kan tenke deg til ditt neste prosjekt. Her kan du være trygg for at vi setter et kvalitetsstempel på alle produkter i nettbutikken – det er ganske enkelt garantert gode ting til gode priser. Vi tror at miksen er viktig, at du skal kunne kjøpe både 75 nøster regnbuefarget akrylgarn og en koftemengde med eksklusive premiumgarn fra de mest luksuriøse leverandørene i verden.

Lang erfaring

Vi har drevet med dette lenge! Tekstiltradisjonene i det lille tettstedet Järbo utenfor Sandviken i Gävle går faktisk tilbake til 1890-tallet. Der startet vår reise, i Yllefabriken i Yllefabriksvägen. Siden den gang har vi tatt utfordringen med å tilby det beste garnet og tilbehøret for strikking og hekling, og er i dag veldig stolte av å være en av markedets ledende leverandører.

Mange varemerken

Hos Eddna har vi garn fra Järbo, Svarta Fåret, Manos del Uruguay, Natural Club, Hooked og Ístex. Vi har selvsagt også strikkepinner, tilbehør og smarte småting fra Järbo, KnitPro, Addi, Pony og Hoooked. I tillegg har vi et fantastisk utvalg av DMC moulinégarn og fine broderikits fra Svarta Fåret.

Fornøyde kunder betyr alt

Å jobbe med garn er naturligvis det beste som finnes. Eddnas store lager i Gävle inneholder så mye garn at om du la ut alle nøstene på rad, ville de nå ti ganger rundt jorden. Heftig hva? Vi som jobber med Eddna legger stor vekt på raske leveranser og fornøyde kunder. Målet vårt er å spre masse strikkeglede fra strikkere – til strikkere. Og heklere så klart! Og alle dere som broderer ... Ja, dere skjønner.

Inspirasjon og kunnskap

Vi vil at du skal fylles med inspirasjon og oppleve at du kan lære nye ting her hos oss. Se under Tips & råd i menyen vår for å ta del i ny kunnskap og siste nytt innen garn, strikking og hekling. Vi er eksperter på dette og vil gjerne at du skal ta deg til neste steg i håndarbeidet ditt!

Velkommen til å kontakte oss

Vi vil at du skal få en fantastisk opplevelse hos oss – fra start til mål. Derfor legger vi stor vekt på alt fra tydelige og gode bilder av produktene våre til at det skal være svært enkelt og ukomplisert å handle. Vi setter vår stolthet i at du skal være trygg når du handler. Kontakt oss gjerne på kundeservice@eddna.no. Besøk gjerne vår kundeserviceside her.

EDDNA-PERSONAL-4

Hei fra vårt lager!

Dag
Time
Minutt
Second
© 2024 - Eddna