Ullgarn

Her hos oss på Eddna finner du ullgarn av alle slag. Ull er et utrolig naturmateriale som varmer når det er kaldt, puster når det er varmt og i prinsippet også renser seg selv. Litt lufting gjør underverker.

Ullgarn
Laster...

Produkter: 51

Side
per side
Angi stigende retning

Kjøp ullgarn online – Garn med ull | Eddna.no

Her hos oss på Eddna finner du ullgarn av alle slag. Ull er et utrolig naturmateriale som varmer når det er kaldt, puster når det er varmt og i prinsippet også renser seg selv. Litt lufting gjør underverker.

Produkter: 51

Side
per side
Angi stigende retning

Ullgarn

Vi henter stadig inn nye spennende kvaliteter fra kjente merkevarer. Vi har alpakkagarn, lamaull, svensk ull, ufarget ullgarn, merinoull, ullblandinger, sokkegarn (både tynt og klassisk raggsokkgarn). De fleste av våre ullgarn er merket med OEKO-TEX. Kjøp ullgarnet ditt hos oss!

 

Kjøp ullgarn av god kvalitet online

Ull er et materiale som har god kvalitet og fantastiske egenskaper. Ullgarn finnes i mange varianter som alpakkaull, merinoull og superwash. Eddna tilbyr mange typer garn som kan brukes til ulike ting. Bruk ullgarn til brodering, toving eller hvorfor ikke strikke et par deilige sokker til barna. Fordelen med å bruke ullgarn er holdbarheten, og at det fortsetter å holde formen i mange år. Kjøp ullgarn online til ditt neste prosjekt. I vårt sortiment finner du gamle klassikere, og du kan til og med oppdage nye favoritter!

 

Stort sortiment av 2-tråds ullgarn

Strikk en pledd eller en kofte med 2-tråds ullgarn. Et 2-tråds ullgarn er ull som er behandlet ved at det er kardet, farget og til slutt spunnet. På denne måten blir det et fint ullgarn som du kan bruke til alt. Et allsidig garn som takler de fleste utfordringer og finnes i mange spennende farger. Ull er et varmende materiale som er mykt å ha på og motstår fukt. Hekle, vev eller strikk plagg som kan brukes året rundt av både barn og voksne.

 

Ullgarn som behandles som superwash

Vask ullplaggene uten å bekymre deg for om de vil krympe. Ullgarn med superwash betyr at de har blitt behandlet på en bestemt måte. Ved hjelp av kjemikalier fjernes ullens skjell, deretter avsluttes behandlingen med at fiberen dekkes med en tynn film av polymer. Etter superwash kan ullen vaskes uten risiko for krymping, noe som kan skje med ubehandlet garn. Superwash er et godt valg for plagg som skal brukes ofte og derfor må vaskes oftere. Husk bare på at man ikke skal bruke skyllemiddel eller tørketrommel på plagg av ull, og at det våte/fuktige plagget må behandles forsiktig så det ikke mister fasongen.

 

Sokker, votter eller genser - bare fantasien setter grenser!

Strikking er ikke bare en hobby, det er en livsstil! Hos Eddna finner du svensk ullgarn til sokker, votter, gensere og mye mer. Ullgarnet finnes i ulike blandinger med for eksempel refleksgarn som gjør at plagget blir ekstra synlig i mørket. Islandsk ull og merinoull er andre typer ullgarn i vårt sortiment. Spesielt islandsk ull er kjent for sine isolerende egenskaper, men også den svenske ullen varmer veldig godt. Merinoull brukes ofte til friluftsplagg siden materialet transporterer fuktighet på en god måte. Uansett formål har vi på Eddna et passende ullgarn for dine behov!


© 2024 - Eddna