Bulky

Bulky er et tykt, koselig garn som er veldig morsomt å strikke med. Hos Eddna bruker vi den internasjonale standarden for å gruppere garn med tilsvarende tykkelse og masketetthet.


Bulky
Laster...

Produkter: 5

per side
Angi stigende retning

Kjøp tykt garn online – Bulky garn – Mykt & fluffy | Eddna.no

Bulky er et tykt, koselig garn som er veldig morsomt å strikke med. Hos Eddna bruker vi den internasjonale standarden for å gruppere garn med tilsvarende tykkelse og masketetthet.


Produkter: 5

per side
Angi stigende retning

Bulky

Garn i samme garngruppe kan ofte erstattes av hverandre, men ikke glem at garnforbruket og utseendet på plagget kan variere dersom du bytter garn. Lag alltid en prøvelapp!

I kategorien Bulky finner vi virkelig tykke garn! Garn i denne gruppen har vanligvis en lengde på mellom 100 til 130 meter per 100 gram.

Kjøp tykt ull- og akrylgarn online

Tykt garn har et bredt bruksområde og er morsomt å bruke. Det gir raskt resultat og fungerer godt til votter, skjerf eller en koselig jakke. Et skikkelig tykt garn gir en følelse av å bli omfavnet samtidig som det er mykt å ha på seg. Bulky-garn er en kategori som normalt omfatter en lengde på mellom 100 til 130 meter per 100 g. Eddna har et bredt utvalg med tykt garn fra mange kjente produsenter – finn gjerne din favoritt i dag!

  

Stort utvalg av tykt, mykt og fluffy garn

De færreste kan motstå virkelig fluffy og deilige plagg. Lag plaggene du ønsker deg eller gi bort håndlagde gaver som alltid blir satt pris på. I det store utvalget finnes farger for enhver smak. Strikk og hekle i ensfarget eller med flere farger. Det blir noe unikt som ingen andre har. Riktig tykt garn kan også kombineres med vanlig garn for å skape spennende effekter på en naturlig måte. Vi anbefaler alltid at du strikker prøvelapp for å få et inntrykk av garnets egenskaper.

 

Virkelig tykt garn i kategorien bulky

Bulky er et fellesnavn for garn som er tykkere. I sortimentet finnes det tykt garn med ulike blandinger og egenskaper. Det finnes for eksempel ren ull med akrylblanding eller refleksgarn. La prosjektet ditt bli en realitet og oppdag gleden ved å strikke med et tykkere garn i ull. Tykkelsen på garnet gjør det mye raskere å strikke lue eller skjerf. Maskene kan strikkes både løst eller stramt, avhengig av hvordan du vil at sluttresultatet skal bli.

 

Tykt garn til pledd, tepper og mye mer

Tykt garn er takknemlig å kunne brukes til mangt. Strikk eller hekle et pledd, teppe eller noe annet som både blir en fin interiørdetalj og som kan varme skuldrene en kjølig sommerkveld. Til luer og votter er det populært å bruke tykt garn som er refleksgarn. Garn som gjør brukeren ekstra synlig i mørket! Bulky garn gir også et veldig kult utseende med de grove maskene. Eddna har et oppdatert sortiment med tykt mykt garn, for alle anledninger.

© 2024 - Eddna