Mohairgarn

Så vakkert og mykt - mohairfiberen skaper det magiske, lodne garnet som vi så desperat ønsker oss. Hos Eddna finner du flere typer garn med mohair i - utforsk dem alle og velg din favoritt!

Mohairgarn
Laster...

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Kjøp mohairgarn online – Vakkert garn av mohair | Eddna.no

Så vakkert og mykt - mohairfiberen skaper det magiske, lodne garnet som vi så desperat ønsker oss. Hos Eddna finner du flere typer garn med mohair i - utforsk dem alle og velg din favoritt!

Produkter: 3

per side
Angi stigende retning

Mohairgarn

Mohair kommer fra angorasgeitens  lange og blanke ull. Ullen er ekstremt eksklusiv og gir et garn med lange fibre som igjen gir en vakker aura til det strikkede eller heklede plagget.

 

Kjøp fint mohairgarn online

Eddna har ett bredt sortiment av mohairgarn fra velkjente produsenter. Her finner du flere typer mohairgarn med ulike egenskaper. Det finnes farger for enhver smak og alltid noe nytt å oppdage. Et glatt og mykt garn som er svært behagelig å ha på. Mohairgarn er også spesielt fint å strikke med, noe som gir en morsom opplevelse. Garnet er av høy kvalitet, er meget slitesterkt, og har lang holdbarhet. Loddent, fluffy og utrolig mykt!

  

Hva er mohairgarn?

Mohair kommer fra angorageiter som finnes i for eksempel Asia og Sør-Amerika. Ullfibrene skaper et mykt og fint garn som kan brukes på mange områder. Ullen er silkemyk og har en herlig glans som skiller seg ut. Selve garnet blandes ofte med annet materiale for å få de absolutt beste forutsetningene. Derfor består garnet for eksempel av en viss mengde silke, akryl eller ull. Et garn som er utviklet for å brukes samtidig som det er svært behagelig å ha på.

  

Stort utvalg av farger som gul, svart, rød og mye mer

Farger lyser opp og bidrar til å spre glede. Gult, sort, rødt og mange andre farger finner du i Eddnas store sortiment. Sett litt farge på hverdagen med gult mohairgarn og strikkeplagg, eller interiørdetaljer som blir helt unike. Det fluffy i garnet bidrar med en vakker aura til det du skaper, og vil skille seg ut fra mengden. En lue eller et par vanter i mohairgarn varmer godt på skikkelig kalde vinterdager.

  

Strikk eller hekle med tykt & mykt mohairgarn

Et plagg i mohairgarn er virkelig herlig å ha på, takket være den myke følelsen. Garnet er av høy kvalitet, noe som gjør at det passer like godt til strikking som til hekling. Mohairgarn finnes i både tynne og tykkere varianter. Bruk de tynne sammen med et annet garn og strikk med dem samtidig – eller strikk bare i mohair for å få den rene følelsen. Strikk et sjal i mohairgarn til deg selv, eller gi en verdifull gave til noen du er glad i. Strikk noe vanlig eller prøv noe helt nytt – med mohairgarn er det fantastiske muligheter!

 

© 2024 - Eddna