Laster...
svartafaret_holidaygifts_1400x628px-

Ny kolleksjon fra Svarta Fåret - Holiday Gifts

I denne magiske årstiden når kulden omfavner oss, har vi laget en kolleksjon som bærer med seg den sanne følelsen av jul. Holiday Gifts er ikke bare en samling av strikkede plagg og tilbehør, det er en samling av kjærlighet, omsorg og varme i form av garn. Designerne har jobbet med stor lidenskap og kreativitet for å produsere en kolleksjon som omfavner trender så vel som tradisjoner.I en palett av røde, brune og blå nyanser har vi laget gjennomtenkte strikke- og heklemønstre som er gjennomsyret av ånden. og julevarmen.

Garn inkludert i samlingen

Tips og Råd

For å unngå spørsmålstegn: Husk å lese mønsteret nøye før du starter arbeidet.

Stingtetthet: Strikk eller hekle alltid en prøvelapp i henhold til anbefalingen. Hvis det ikke samsvarer med stingtettheten som er angitt, prøv tynnere eller grovere strikkepinner eller heklenål.
Bevegelsesområde: Bevegelsesområdet til plaggene i designene våre varierer avhengig av plaggets type og form. For å finne riktig størrelse anbefaler vi at du først måler direkte på kroppen.
Blokkering og vasking: Fukt verket med en sprayflaske, klem ut overflødig vann i et håndkle. Legg verket til tørk og strekk det i henhold til spesifiserte mål.

© 2024 - Eddna