Laster...
Nytt varemerke: Lantern Moon

Nytt varemerke: Lantern Moon

Posted: 27 September, 2023
Kategori:

Nå skal vi fortelle en morsom nyhet. Fra og med nå kan du finne varemerket Lantern Moon hos oss på Eddna. Superstilige, komfortable pinner laget av et unikt materiale. Ebenholts er ikke bare ett av verdens vakreste materialer – det har egenskaper som ikke bare passer perfekt til pianotangenter, men også til pinner! Det sjeldne treverket er silkeglatt, hardt, vakkert og kan ikke sammenlignes med noe annet. Selvfølgelig bruker vi kun etisk dyrket og høstet ebenholts.

Lantern Moon ble grunnlagt med tanken om å fremme lokale kunstnere og håndverkere i Sørøst-Asia – og deres arbeid vises i pinnene og tilbehøret. Kombinasjonen av sofistikert ebenholts, lokal håndverk, gullbelagte detaljer og høy fokus på funksjonalitet og opplevelse skaper en utrolig kolleksjon.

I tillegg til de vakre, mørke pinnene finner vi elegante silkevesker, fine saks, målebånd og markører i sortimentet. Hvilken strikker elsker ikke en virkelig stilig og komfortabel pinne og tilbehør som forbedrer strikkeopplevelsen?

En viktig del av Lantern Moon er at de bygger virksomheten sin med omtanke. Deres ansatte har trygge arbeidsforhold og rettferdige lønninger, samtidig som de arbeider med bærekraftige og miljøvennlige metoder. Ikke gå glipp av de vakre emballasjene; de er like gjennomtenkte som selve produktene. De bruker også nedbrytbare materialer for å redusere sin påvirkning på miljøet.

Oppdag noe helt nytt innen strikking og håndarbeid med Lantern Moon.

© 2024 - Eddna