Laster...
js-svart-logo

Nå lanserer vi Beta minikolleksjonen, en kolleksjon som inneholder syv oppskrifter i eksklusive garn fra Järbo Select. Her finner du luksuriøse, men enkle plagg til baby: en vakker mønsterstrikket genser, en cardigan med fletter, praktiske selebukser og en strikket lue. For voksne er det nydelige mønsterstrikkede votter og en elastisk halskrage. Med Järbo Select tar vi deg med på en spennende reise rundt i verden! Her finner du noen av verdens mest eksklusive garn og design. Plaggene er tidløse, skapt av kjente designere som fikk i oppgave å sette garnet i fokus. Merk gjerne bildene dine med #järboselect

Järbo Select garn

Hva med kjemmet svensk ull, som har utvidet seg med 7 nye farger, klassisk tweed fra Donegal eller plantefarget fluffy alpakka?

Tips och Råd

For å unngå spørsmålstegn: Husk å lese mønsteret nøye før du starter arbeidet.

Stingtetthet: Strikk eller hekle alltid en prøvelapp i henhold til anbefalingen. Hvis det ikke samsvarer med stingtettheten som er angitt, prøv tynnere eller grovere strikkepinner eller heklenål.
Bevegelsesområde:  Bevegelsesområdet til plaggene i designene våre varierer avhengig av plaggets type og form. For å finne riktig størrelse anbefaler vi at du først måler direkte på kroppen.
Blokkering og vasking: Fukt verket med en sprayflaske, klem ut overflødig vann i et håndkle. Legg verket til tørk og strekk det i henhold til spesifiserte mål.

© 2024 - Eddna