Vår/Sommer 2024

I vårens nye mønstre finner vi sommerlige plagg og tilbehør fra Järbo og Svarta Fårets vårkolleksjoner. Striper, fletter og sett med matchende topper og underdeler er virkelig tingen denne våren. Du finner selvfølgelig både heklet og strikket, og alle oppskriftene er gratis å laste ned.

Vår/Sommer 2024
Laster...

Produkter: 25

Side
per side
Angi stigende retning

Kjøp Vår/Sommer 2024 online hos Eddna.no – Stort utvalg på nett av garn, strikkepinner og mye mer

I vårens nye mønstre finner vi sommerlige plagg og tilbehør fra Järbo og Svarta Fårets vårkolleksjoner. Striper, fletter og sett med matchende topper og underdeler er virkelig tingen denne våren. Du finner selvfølgelig både heklet og strikket, og alle oppskriftene er gratis å laste ned.

Produkter: 25

Side
per side
Angi stigende retning

Nye oppskrifter våren 2024

Våren 2024 tilbyr vi to store kolleksjoner fra Järbo og Svarta Fåret: Skärgård og Summer Breeze.

 

Summer Breeze

Svarta Fårets vår- og sommerkolleksjon Summer Breeze trekker inn som en varm sommervind. Kolleksjonen puster moderne, svensk sommer og bærer både trendy plagg og innovative tolkninger av tidløse klassikere.
Som alltid er det en tydelig lekenhet i materialer, teknikker og fargevalg, og med spennende, men enkle strukturer, innovative snitt og interessante kontraster har våre designere skapt plagg som tiltrekker seg unike strikke- og hekleopplevelser. Summer Breeze byr på en utrolig bredde av design og plaggtyper - enten du trenger en enkel sommerkjole i bomull til stranden, et kult matchende sett i lin til midtsommerfesten eller en deilig, ullaktig chunky genser til de lune kveldene. For de minste har vi en kavalkade av heklesett, festkjoler og kosekofter. Gå ut i den lyse sommerluften, drøm stort og omfavn hver eneste søm av inspirasjon Summer Breeze gir.

 

Skjærgård

I Skjærgårdssamlingen tar vi turen til den svenske skjærgården, ser utover havet fra svabergene og ror ut i et eiketre! Vårkolleksjonen har tidløse fletter og spennende Fair Isle-mønstre. Vi tilbyr koselige gensere og maritime mønstre - en heklet veske, sjal, sokker og sommertopper. En rekke klassiske plagg som vil følge deg i mange somre. Fargeskalaen er hentet fra sanden, steinene, de slitte sjømannshyttene, havet og solnedgangen. Myke naturmaterialer gjør at plaggene dine eldes vakkert og varer i mange år. Velkommen til å følge Järbo til sjøs!

 

Gratis å laste ned

Alle oppskrifter kan lastes ned som PDF helt gratis. Klikk Last ned når du er på siden og PDF-en ender opp i "Downloads" på enheten din. Vil du ha oppskriften på andre språk? Besøk Ravelry: både Järbo og Svarta Fåret har en side der med oppskrifter på alle tilgjengelige språk.

Det er også mulig å bestille utskrift. Det koster 29 kr og da får du oppskriften trykt og stiftet på godt papir.

 

Kjøp garn, strikkepinner og tilbehør

Klikk på oppskriften du vil vite mer om. Der kan du lese all informasjon om faktaboksen: strikkefasthet, anbefalt strikking, garnforbruk, størrelser og mål. Hvis du vil vite enda mer, last ned oppskriften i sin helhet.

Du kan enkelt bestille garnet ved å velge ønsket størrelse. Da får du et automatisk utregnet garnforbruk, og du kan selvfølgelig endre fargen på garnet om du vil. Ikke glem å kjøpe strikkepinnene eller heklenålen du trenger – du finner dem i hovedmenyen. Vi har også alt av tilbehør du måtte trenge.

 

Følg oss

Følg @eddna_norge på Instagram og Facebook slik at du ikke går glipp av noen nyheter. I vårt nyhetsbrev får du eksklusive forhåndsvisninger, inspirasjon og mye mer. Abonner på nyhetsbrevet her.

© 2024 - Eddna