Laster...
leverans-banner

Levering

Vi tilstreber å sende bestillinger så raskt som mulig og i den rekkefølgen de kommer inn til oss. Vi tar sikte på å levere innen 3-5 virkedager etter at vi har mottatt og bekreftet bestillingen din. Selv om vi tar sikte på å levere innenfor de varslede tidsrammene, kan levering ta lengre tid på grunn av uforutsette hendelser. Vi leverer pakker til personer som er 16 år eller eldre og har registrert hjemmeadresse i Norge. I forbindelse med at din ordre blir sendt fra oss får du en estimert dato for levering fra Bring, som tar hensyn til volumer og lokale avvik. Dette gjør at estimert leveringstid kan skille noe fra de ovennevnte leveringstidene. Vær oppmerksom på at det ikke sendes pakker fra oss på Svenske helligdager/røde dager. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender din ordre fra Sverige, dette er ikke noe som påvirker deg som kunde siden vi er registrert som et norsk selskap, vi står for eventuelle tollgebyr.

 

Bring Pakke Til Hentested eller Pakkeboks 99 kr
Din ordre blir sendt som pakke, og du får alltid et sporingsnummer som du kan bruke på Bring hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Når pakken er framme får du en hentemelding på sms, e-post eller i App, og kan hente pakken på sitt lokale hentested. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode. Fri frakt ved kjøp over 699,-.

 

Bring Hjemlevering 199 kr
Med PostNords hjemlevering får du bestillingen din levert direkte på døren på dagtid eller kveldstid. Du vil motta en SMS och kan velge tidspunkt och dag för levering. 

 

Av Bring beregnet leveringstid

2-3 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 0000-3999
4-5 virkedagers leveringstid:
Gjelder for alle som bor innen postnummer 4000-7999
8-9 virkedagers leveringstid:
Gjelder for alle som bor innen postnummer 8000-9999

 

© 2024 - Eddna