Laster...
jarbo_simple-knits-ss24_smal

Simple Knits

Garantert enkelt og stilig - en serie basisplagg fra Järbo

Et helt nytt mønsterbegrep! Simple Knits er akkurat det det høres ut som, en samling fine basics som kan strikkes i mange farger og størrelser.

liten_bild_sigrid_2

Tips og råd

Strikke-/heklefasthet: Strikk eller hekle alltid en prøvelapp som anbefalt. Stemmer det ikke med strikke-/heklefastheten som er angitt, prøv med tynnere eller tykkere pinner eller heklenål. Stemmer ikke strikke/-heklefastheten, kan resultatet få feil mål og fasong.

Markér størrelsen du strikker eller hekler så er det lettere å følge teksten i oppskriften. Diagram: Det blir lettere å følge med i diagrammet om du legger en linjal eller et ark langs den ruteraden du strikker eller hekler.

Bevegelsesvidden på plaggene i våre oppskrifter varierer avhengig av plaggenes type og fasong. For å finne riktig størrelse anbefaler vi at du først måler direkte på kroppen. Deretter bestemmer du selv størrelsen på plagget avhengig av hvor mye bevegelsesvidde du vil at plagget skal ha. Plaggskisser viser plaggets mål.

Blokking og vask: Garn kan farge av når det ligger fuktig over lengre tid. Vær ekstra forsiktig med blokking og vask av plagg med sterke kontrastfarger. Fukt arbeidet og klem forsiktig ut eventuelt overskuddsvann i et sammenrullet håndkle. Legg arbeidet til tørk og spenn det ut etter angitte mål.

© 2024 - Eddna