Laster...
gryning

Strikk en fin basic cardigan

I forbindelse med utgivelsen av gratis opppskriften til Gryning cardigan, slipper vi også noen nye instruksjonsvideoer. I tillegg har vi en Facebook-gruppe hvor vi henger. Vi skal også strikke sammen på nett en kveld! Mer info om det kommer snart...

Oppskrifter

Du kan strikke cardiganen i små barnestørrelser helt opp til 4XL dame. Barnekoften Skymning ble sluppet i Fäbod-kolleksjonen, og akkurat nå er oppskriften gratis. Dameversjonen Gryning er et helt nytt gratis oppskrift! Her finner du Gryning på Ravelry.

Tilbehør og pinner

Vi anbefaler våre Björk strikkepinner til cardiganen din. De passer perfekt til garnet og prosjektet. Foretrekker du strikkepinner i metall, er Röd supert! Ikke gå glipp av vår fine stoffveske i økologisk bomull!

Du strikker overkroppen på en rundpinne hvis kabellengde er litt kortere enn plaggets omkrets. Velg en lengde som er litt kortere enn mål rundt overkroppen. 

Garn

Vår fine cardigan er strikket i Järbo 2 tr ull - vårt fine ullgarn i 49 farger. Mye å velge mellom, og du vil garantert finne din favorittfarge. Hvis du vil kan du strikke cardiganen i mange alternativer. Du kan strikke cardiganen i alle garnene du kan bla gjennom her under.

Husk at det er garnet og din egen hånd som avgjør hvilken pinne du skal bruke.

Instruksjonsvideoer

Her kan du se hvordan du strikker strukturen (svensk tekst) i cardiganen og hvordan du strikker knapphullene.

Slik vasker du cardiganen

Ikke gå glipp av fine såper, ullsjampo og ullbalsam/ullnæring fra Ístex! De er designet spesielt for ull. De inneholder helt naturlige ingredienser og varer lenge. Det er sjelden du trenger å vaske den islandske genseren din. Heng den på lufta over natten, så blir den så god som ny.

© 2024 - Eddna