Laster...
jarbo_vasenn_1400x628px-

Minidrop fra Järbo - Väsen

La oss presentere Vesen. En spennende oppfølger til den populære kolleksjonen Sagn. Igjen har vi latt oss inspirere av nordisk folketro og natur for å skape strikkeplagg. Plaggene har fått navn etter tradisjonelle vesen som finnes i våre folkesagn; for eksempel Vittra, Mara og Troll. Når det gjelder garn, har vi valgt å legge vekt på våre herlige svenske ullkvaliteter: Svensk Ull 3 tråder og Svensk ull 4 tråder. Vesen er derfor en gylden mulighet for deg å strikke med innenlandsk ull. Mønstersamlingen inneholder blant annet en kjole, en jakke, et sjal, samt votter og sokker.

Garn som inngår i kolleksjonen

Tips og Råd

For å unngå spørsmålstegn: Husk å lese mønsteret nøye før du starter arbeidet.

Stingtetthet: Strikk eller hekle alltid en prøvelapp i henhold til anbefalingen. Hvis det ikke samsvarer med stingtettheten som er angitt, prøv tynnere eller grovere strikkepinner eller heklenål.
Bevegelsesområde: Bevegelsesområdet til plaggene i designene våre varierer avhengig av plaggets type og form. For å finne riktig størrelse anbefaler vi at du først måler direkte på kroppen.
Blokkering og vasking: Fukt verket med en sprayflaske, klem ut overflødig vann i et håndkle. Legg verket til tørk og strekk det i henhold til spesifiserte mål.

© 2024 - Eddna