Laster...

Som dere vet, hadde vi planlagt en knit-along for koften Maja som ble lansert i november. Som dere sikkert har merket, er det svært tomt i mange butikkhyller der islandsgarnet vårt burde lagt. Økt etterspørsel av Ìstex garn i året som gikk, samt problem forbundet med pandemien, har gjort at vi ikke har fått hjem garn fra Island så ofte og i samme omfang som vi har ønsket.

Vi hadde en forhåpning om at det skulle se lysere ut i starten på 2021, men dessverre har vi nå en situasjon der vi fortsatt har veldig lite garn på lager. Det lille vi får hjem fordeles på våre hundretalls av garnbutikker, men det rekker ganske enkelt ikke til tusentalls KAL-deltagere.
For at en KAL skal kunne gjennomføres og være lystbetont og morsom for både strikkere og butikker, kreves det selvsagt at vi har garn å strikke med i de fargene vi har tenkt oss, og at deltagerne skal kunne velge og vrake i sin favorittbutikk. Vi vil ikke at det skal være utilgjengelig eller urettferdig for hverken strikkere eller butikker.

Derfor har vi med tungt hjerte bestemt oss for å ikke arrangere noen KAL i vanlig forstand, med blogginnlegg og garnpakke. Derimot kan oppskriften lastes ned gratis av alle, og vår herlige facebookgruppe er åpen for deg som vil stille spørsmål, som funderer over fargevalg eller som vil vise koften din. Vi hjelper deg så gjerne der.

Koften Maja er virkelig den fineste islandskoften vi har sett, og vi vil så gjerne at dere skal ha gleden av å strikke den slik som dere har tenkt. På vår hjemmeside finner dere både oppskrift og informasjon om hvilke butikker som selger Léttlopi, men den kan også fint strikkes i AlpeRaggi og Svensk Ull.
Vi får smøre oss med tålmodighet og krysse fingrene for at vi snart har bedre påfyll av garn fra Island.

Stor klem fra oss på Järbo

92621-3
© 2024 - Eddna